HET DOE TEAM

DANNY VAN DER DOE

DANNY VAN DER DOE

Fysiotherapeut

Sportfysiotherapeut Sportpoli Spaarne Gasthuis

Dry Needling Therapeut

IASTM

danny@doefysiotherapie.nl

GLENN KAPPEL

GLENN KAPPEL

Sportmasseur

Bootcamp trainer

JEROME ROUSSEAU

JEROME ROUSSEAU

Fysiotherapeut

jerome@doefysiotherapie.nl

Jerome: Jerôme is onze nieuwste aanwinst bij DOE Fysiotherapie. Geboren in Maastricht, opgegroeid in Leiden en sinds 3 jaar woonachtig in Den Haag. Nadat hij in 2015 stage bij ons heeft gelopen is het gevoel altijd goed gebleven. Na een korte break zijn we als oude geliefdes herenigd.
——————————————
In zijn werk ziet hij personen, geen lichaamsdelen. Denkt hij niet in enkele bewegingen, maar in ketens. Het belangrijkste is de persoonlijke aanpak. Maatwerk: omdat ieder persoon uniek is.
——————————————
Om zich verder te specialiseren als fysiotherapeut gaat hij volgend jaar beginnen aan de master manuele therapie. Hier heeft hij zich het laatste half jaar al in verdiept en is hij met verschillende technieken al ver in zijn ontwikkeling.
——————————————
Voetbal is zijn passie. Hij speelt sinds dit jaar in de selectie van Quick in Den Haag. Profvoetballer gaat hij niet meer worden, maar 3 avonden in de week geeft hij alles om het beste uit zichzelf te halen.  Hieruit komt ook zijn levensmotto uit voort: “Hard work beats talent when talent fails to work hard”.
NAOMI ROUSSEAU

NAOMI ROUSSEAU

Fysiotherapeut

naomi@doefysiotherapie.nl

Naomi is 23 jaar en werkzaam bij ons als personal trainer. Naomi is bij Doe-fysiotherapie begonnen met werken in September 2017. Ze zal over een half jaar afstuderen als fysiotherapeut. Hierna komt ze ons team ook versterken als fysiotherapeut. Ze past goed in het team en ziet haarzelf hier nog werken voor een lange tijd.

Zelf is Naomi ook heel sportief, ze heeft wedstrijden gedraaid in bikinifitness en mag volgend jaar zelfs meedoen met de Nederlandse kampioenschappen. Haar favoriete spiergroep om te trainen zijn haar rug en benen. Dit zijn de grote spiergroepen van het lichaam en deze kunnen flink wat kracht leveren. Over voeding weet Naomi ook heel veel en eet zelf ook vaak volgens een schema. Waar je haar altijd wakker voor kan maken is Risotto.

Voor trainen bij Naomi kun je terecht op dinsdag en donderdag van 17:00 – 21:00.

MITCHEL GRIEKSPOOR

MITCHEL GRIEKSPOOR

Fysiotherapeut

Dry Needling therapeut

mitchel@doefysiotherapie.nl